Ranking Alexa Malaysia Terkini 549

Sikit lagi,,, hampir dah nak cecah 500 Alexa Rank untuk Blog MrJocko.com. Harap sebulan dua lagi boleh capai untuk berada di level bawah 500 Alexa Rank Malaysia. Dah banyak dah teknik, skills dan cara MrJocko praktik untuk naikkan rank Alexa dan nak berada di rank terbaik Alexa ni.
Pun begitu, sangat berpuas hati dengan kedudukan Alexa rank skang selepas bermula dengan rank ke 50,000, kemudian turun sikit Bulan Disember 2012 seperti Entry INI dan skang berada kat sini, MrJocko.com Alexa Rank bulan September 2013 di tangga 549 Malaysia.
Doakan kawe berjaya… sambil tu, jangan lupa la support dan baca blog MrJocko.com🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s