My Kids Kini Ada Bunny

Selepas beberapa lama my kids, Khalish dan Hasya duk pujuk Mummy diorang untuk pelihara Arnab, akhirnya Mummy dia mengalah. So, Ahad lepas, kami singgah di kedai PetsMore di Tropicana City Mall untuk beli binatang peliharaan yang diorang nak. Oh by the way, dua-dua hamster yang kami beli awal tahun ni dah mati bulan lepas.

Masa singgah di PetsMore, my kids memang excited kerana memang dia nak sangat pelihara arnab. Tak tunggu lama, pilih seekor arnab harga RM68. Arnab yang kami beli ni jenis Parsi jugak kot pasal bulu panjang.

 

 

Dah beli arnab, kena beli sangkar RM150, makanan dalam RM30 dan total semua sekali RM250. Ini semua hasil duit raya Aidilfitri diorang. Hahahaha,,, so, tak pakai duit mummy dan daddy diorang.

Harap-harap dapat pelihara arnab ni setahun dua. Malas dah nak cari pets lain untuk my kids.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s