DiGi "Win 60 Vespas in 60 Days"

DiGi Telecommunication sekali lagi mendahului pesaing syarikat Telco lain apabila kali ini tampil dengan promosi hebat 60 Vespa untuk 60 pemenang dalam masa 60 hari. Ini bermakna, setiap hari akan ada seorang pemenang yang akan membawa pulan sebuah Vespa eksklusif dari DiGi sempena promosi ini.
 
 
 
 
Promosi DiGi ini memang hebat bukan kerana bukan seorang, bukan dua orang, bukan sepuluh orang yan gakan menang hadiah, tetapi ia memberi peluang kepada 60 orang pemenang membawa pulang sebuah motosikal Vespa Edisi Terhad DiGi ini sebagai pemenang dalam kempen DiGi Win 60 Vespas In 60 Days.
 
Promosi Menang 60 Vespa dalam masa 60 Hari ini sudah bermula sejak 2 September 2013 yang lepas. Sudah ada 28 orang pemenang yang telah bergaya dengan Vespa edisi terhad DiGi ini dan masih lagi berbaki 36 buah Vespa yang menunggu untuk di menangi. Camana? Anda tak mahu mencuba??? Mana tahu, anda mungkin berpeluang membawa pulang sebuah motosikal Vespa edisi terhad DiGi ini.
 
 
 
 
 
Untuk anda berpeleuang memenangi hadiah Vespa DiGi ini anda cuma perlu mengikuti cara-cara yang mudah ini :
 
Pertama, anda perlu daftar mana-mana pelan DiGi Prepaid Mobile Internet seperti dibawah sepanjang tempoh promosi 2 September sehingga 30 Oktober 2013. Dengan itu, anda akan layak secara automatik.
 
 
 
Kedua, DiGi akan memberikan sebuah Vespa setiap hari. Jika anda terpilih, anda dikehendaki menjawab satu soalan mudah.
 
 
Ketiga, jika anda terpilih untuk menjawab soalan dan anda menjawab soalan berikut dengan betul, anda akan membawa pulang sebuah motosikal Vespa DiGi Edisi Terhad ini. (Terma dan Syarat)
 
 
Camana? Mudah sahaja kan. Anda cuma perlu mana-mana DiGi Store atau wakil DiGi untuk daftar pakej DiGi Prepaid Mobile Internet dengan segera. Daftar nama anda, adik beradik anda atau keluarga anda dan anda mungkin berpeluang lebih berbanding orang lain untuk memenangi sebuah motosikal Vespa DiGi Edisi Terhad ini.
 
 
 
 

Nikmati fleksibiliti memilih pelan internet mudah alih yang sesuai dengan keperluan penggunaan anda. Dan anda sentiasa boleh terus berhubung dengan rakan-rakan mereka dan mempunyai kemudahan berterusan melayari internet On-the-Go. Jangan sekali-kali terlepas satu lagi mesej Whatsapp, WeChat, Line, Kakao Talk atau mengemaskini status Facebook, Twitter dan Instagram anda bila-bila anda suka. Paling utama, sementara promosi, kini anda boleh memenangi 60 Vespa dalam masa 60 Hari. Wow…

 

Jadi apa tunggu lagi, ini masa anda berpeluang untuk memenangi 60 Vespa dalam 60 hari apabila anda melanggan mana-mana pelan internet mudah alih daripada Mingguan RM7 dan ke atas. Dail * 116 #. Untuk maklumat lanjut, sila layari DiGi Win 60 Vespas 60 Days

Glamorous MrJocko

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s