Blooggers Kini Ada TShirt Rasmi Tajaan KilangBaju.com

Alhamdulillah, kami sebagai sebuah komunit Blogger yang bernaung dibawah jenama Blooggers berbesar hati menerima tajaan dari pihak FZ Multi Creation Enterprise dengan menggunakan jenama KilangBaju.com dan OhTshirt.com sebuah syarikat bumiputera yang beroperasi di Seksyen 7, Shah Alam.

Blooggers Dot Com memilih tajaan syarikat KilangBaju.com ini berdasarkan rekod cemerlang mereka sebelum ini dalam menyediakan perkhidmatan dan jualan rangkaian tshirt, baju dan pelbagai produk lain kepada pelanggan mereka serata Malaysia.

Penggunaan produk kain yang berkualiti, hasil rekaan yang menarik, printing material yang kemas serta servis yang cekap memang menjadi perhatian Blooggers. Wakil dari KilangBaju.com memang cekap membantu kami dan dalam beberapa keadaan boss mereka sendiri yang sudi berinteraksi dengan kami untuk memastikan tshirt keluaran mereka memenuhi permintaan pelanggan.

Menurut mereka “kualiti dan kepuasan anda adalah keutamaan kami di FZ MULTI CREATION ENTERPRISE”. Sebarang pertanyaan dan khidmat rundingan adalah percuma boleh terus hubungi En HAFISZI HAMDAN @ HAFIS, Manager yang beralamat :


Address:

No. 19A, Jalan Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor D.E.


Telephone:

017-6676785 @ 03-55236785

Email:
kilang_baju@yahoo.com


……………………………………………………………………………………….
Kepakaran kami:

  • Cetak Baju (T-Shirt Printing)
  • Sulaman (Embroidery)
  • Cenderahati Korporat (Premium Gift)

Blooggers sangat berpuashati dengan servis FZ Multi Creation. Anda mesti cuba kalau mahukan tshirt dan produk cenderahati korporat yang berkualiti serta servis yang cekap.

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s