Beli Sangkar Dan Pets Baru, Arnab

Sejak kematian seekor hamster kepunyaan Khalisha, kedua-dua anak MrJocko dah tak ada binatang peliharaan. Dulu, ada ikan mati. Skang ada hamster pun mati.

So, kebetulan masa ke Tropicana City Petaling Jaya, tersalah cakap kat si Kakak Khalisha yang Mummy dia nak belikan Arnab. Apa lagi, excited la my kids nak beli binatang peliharaan baru. Nak tak nak, terpaksa beli juga seekor arnab dengan harga RM68 seekor.

 

 

Dah beli arnab, kena beli sangkar dan aksesori lain. Campur-campur semua RM250 jugak. Nasib baik duit koleksi raya my kids ada lagi, so dapat la belikan mereka arnab tersebut.

Arnab yang kami beli hanya berusia 3 bulan sahaja. Masih lagi baby, masih lagi kanak-kanak. Yang paling suka, semestinya my kids. Balik skool tak sempat mandi dah nak pegang arnab. Iskkk… Gini la gaya bila terpaksa layan karenah hobi anak-anak…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s