Menu Triple Dipper Dan Minty Melon Chilis

Minggu lepas ada klien ajak meeting di area KLCC. Belum MrJocko bagitahu tempat, mereka dah cadangkan untuk lunch meeting di Chilis KLCC. Rezeki, apa lagi, jangan ditolak. Kami terima pelawaan dengan terpaksašŸ˜‰.
Dah lama sebenarnya tak singgah Chilis. Kali terakhir rasanya setahun lepas. Itu pun ada member belanja makan. Nak bayar sendiri MrJocko kan jenis kedekut. Tambah lagi kalau tengok harga yang berpuluh ringgit.

Hari tu MrJocko order menu feveret MrJocko, Triple Dipper. Kalau istilah MrJocko panggil Triple Play, hahahaha. Kenapa? Pasal kat menu tu ada 3 jenis yang MrJocko suka. Sedappp…
Untuk air, pertama kali MrJocko cuba Minty Melon. Jus buah Mangga tetapi tak tau kenapa di panggil Melon. Pelik lak. Mungkin pasal ada campuran limau dan melon???
Terima kasih kepada Bro Izzat yang setelkan bill pada hari tu. MrJocko, HafizRahim, BoniKacak dan MelastikBintang berterima kasih. Kenyang makan kat Chilis membawa ke malam. Burp!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s