Harga Tiket Masuk Ke Sanrio Hello Kitty Town Dan The Little Big Club

Kalau anda nak tahu harga tiket masuk ke Sanrio Hello Kitty Town di Puteri Harbour Johor, jom baca info kat sini. Untuk harga tiket ke Sanrio Hello Kitty Town samada dewasa atau kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas ialah RM55 untuk pemegang My Kad.

Ini bermaksud, tak kira samada dewasa atau kanak-kanak, harga untuk tiket masuk ke Hello Kitty Town hanya RM55 untuk setiap orang. Untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke bawah adalah Percuma.

 


Bagi mereka yang ingin membeli tiket masuk ke Hello Kitty Town dan The Little Big Club, mereka boleh membeli tiket masuk secara pakej iaitu cuma RM85 sahaja bagi seorang dewasa atau kanak-kanak ke dua taman tema tersebut. Untuk makluman, bagi Hello Kitty Town, ia mempunyai hanya satu level sahaja dan limited ride. Tetapi untuk The Little Big Club, ia mempunyai dua level yang berbeza dan unlimited ride.

Setiap pembelian tiket ke Hello Kitty Town atau ke The Little Big Club anda akan menerima satu ‘complimentary drink’ dari Lat’s Place bermula jam 11.00 pagi sehingga jam 7.00 malam. Sementara tempoh promosi dan ia mungkin berubah mengikut tempoh promosi yang berbeza.

Jadi, kalau anda dah ada cadangan ke Puteri Harbour dan ingin membawa anak-anak ke Hello Kitty Town atau The Little Big Club, anda boleh merancang dengan mudah. Untuk Hello Kitty Town dan The Little Big Club, korang memang kena spend masa satu hari kat dalam sana, baru berbaloi dengan tiket yang anda beli.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s