Kalendar 2014 Dan Cuti Malaysia 2014

Untuk rakan-rakan yang mencari informasi tentang Kalendar tahun 2014 dan tarikh cuti Malaysia tahun 2014 anda mungkin boleh menjadikan kalendar tahun 2014 ini sebagai panduan. Maklum la, ramai antara kita sudah bersedia untuk merancang percutian mereka pada tahun hadapan. Ada antara kita mahukan tarikh holiday Malaysia 2014 kerana senang nak book tiket flight dan plan waktu cuti bersama kawan-kawan dan family.

Untuk tarikh cuti umum tahun 2014 nanti nampaknya banyak juga tarikh cuti umum Malaysia 2014 jatuh pada hari Sabtu dan Ahad. Bagi kebanyakkan orang, kalau cuti umum jatuh pada hari Sabtu, mereka tak dapat cuti ganti seperti mana cuti umum jatuh pada hari Ahad.

Untuk orang yang bekerja sendiri macam MrJocko ni, perlu juga tahu bila tarikh cuti umum supaya senang nak jadualkan time schedule dan kalendar cuti tahun 2014. Kang nanti tiba-tiba salah set appointment pada hari cuti umum 2014 camana?

 

 

Harap dengan perkongsian tarikh cuti umum Malaysia tahun 2014 ini dapat memberikan anda semua idea untuk plan cuti dan perancangan pada tahun depan. Semoga kita semua bersama-sama dapat manafaat dari Kalendar 2014 dan Cuti Umum Malaysia 2014 ini.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s