Menu Best Di Food Republic One Utama

Bagi yang pernah singgah di shopping mall One Utama, korang mesti pernah melalui food court yang diberi nama Food Republic di New Wings One Utama. Pernah singgah di Food Republic One Utama tersebut?

Minggu lepas MrJocko ambil peluang singgah di Food Republic One Utama untuk sesi Food Review bersama beberapa gerai makanan yang ada disana termasuk Ayam Penyet Enak, gerai makanan Korea Miro, Yong Tau Fu dan Ikan Pari Bakar.

Untuk pengetahuan anda, dari luar korang akan nampak Food Republic ni macam sempit, tetapi di bahagian dalam ia mempunyai kawasan meja makan yang selesa dan luas. Ruang makan yang berhawa dingin, aman dan pemandangan luar yang menarik.

 

 

Kat Food Republic ini korang boleh cuba untuk menu Nasi Ayam Penyet Indo Cuisine yang sedap diperkayakan dengan citarasa sambal yang terbaik, menu Bibimbap Korea dan Kimchi Pancake yang sedap, kombinasi Yong Tau Fu yang sedap dan murah serta masakan Ikan Pari Bakar dan menu hot sizzling yang sedap.

Cuba la cari menu kegemaran anda di Food Republic One Utama. Sudah pasti anda akan temui citarasa anda dalam Food Republic ini. Selamat mencuba.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s