Survey Restoran Khadijah’s Kitchen Setapak

Pagi ini MrJocko dan rakan business singgah di lokasi Khadijah’s Kitchen pada jam 11.00 pagi bertujuan untuk survey dan meeting dengan wakil Khadijah’s Kitchen sempena dengan event pelancaran Video Brosur bersama Blooggers pada minggu hadapan.

Kami, MrJocko, Hamsa dan Adam sama-sama ambil peluang untuk melihat dari dekat lokasi restoran Khadijah’s Kitchen kepunyaan Datuk Khadijah Ibrahim yang berada di PV13 Setapak ini. Tujuan untuk memastikan rancangan dan susunan program kami berjalan lancar sebelum kami mengadakan majlis tersebut minggu depan.

Alhamdulillah, nampaknya keadaan cawangan baru Restoran Khadijah’s Kitchen ini memang sangat sesuai dari segi lokasi, dekorasi dan juga keluasannya. Menu yang disediakan juga memang terbaik.

 

 

Wakil Blooggers akan kami pilih secepat mungkin dan kami memerlukan seramai 30 orang untuk sertai kami. Blogger menjadi pilihan kami supaya dapat membuat coverage dan review pasal acara pelancaran Video Brosur bersama Blooggers di Khadijah’s Kitchen.

Bagi yang sudah confirm untuk sertai kami, InsyaAllah ada goodies untuk anda. Anda datang untuk support kami dan InsyaAllah akan kami muatkan anda semua dalam BlooggersTV nanti.

Lokasi pemilihan Khadijah’s Kitchen Setapak memang terbaik. Tak sabar untuk menunggu majlis Pelancaran

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s