Blooggers Di A’Famosa Resort Melaka

Selama 2 hari 1 malam, kami wakil Blooggers dijemput oleh A’Famosa Resort untuk menginap di Villa dan Hotel A’Famosa sebagai salah satu promosi pihak A’Famosa Resort Melaka dalam mempromosikan produk dan servis mereka kepada umum. Kali ini, wakil Blooggers terdiri dari MrJocko sendiri dan keluarga, Syukri Tahir, Nizam Ijam, Shazwani dan adik MrJocko IllaShanahila.

 

 

Sepanjang tempoh kami di sini, kami dibawa melawat ke Old West (dulu dikenali sebagai Cowboy Town, Safari World dan jugan Water Theme Park. Semua lokasi ini memang menjadi tumpuan pelancong kalau datang ke A’Famosa Resort. Mungkin ada antara anda yang belum pernah singgah di A’Famosa Resort Melaka, jadi tugas Blooggers ialah untuk berkongsi apa yang anda boleh lakukan sewaktu bercuti di A’Famosa Resort.

Blooggers akan membuat review berkenaan Taman Tema Air A’Famosa, Safari World dan juga Old West (Cowboy Town) sepanjang berada di sini. Tunggu entry kami dan kami akan kongsi pengalaman kami sewaktu bercuti di A’Famosa Resort Melaka.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s