Siapa Blooggers Dan Apa Fungsinya

Semakin menghampiri hujung tahun semakin banyak jemputan events yang kami terima. Rezeki Blooggers Dot Com, salah satu Komuniti Blogger yang seumpamanya di Malaysia semakin dikenali ramai PR company dan syarikat korporat. Kami bermula dengan kecil dan kini kami sedang berkembang. Anda berminat untuk menggunakan khidmat Blooggers?

Siapa Blooggers?

Kami merupakan kumpulan blogger yang bernaung dalam satu komuniti blogger di bawah jenama Blooggers. Kami adalah kumpulan ‘Influencer dan Blogger’ yang menghebahkan sesuatu menggunakan medium Media Social seperti Blog, Facebook, Twitter dan Instagram.

 

 

Ramai ke ahli Blooggers?

Sementara ini kami berjaya mengumpul hampir 100 orang blogger dibawah jenama Blooggers yang mempunyai audience atau unique visitor sekitar 100 – 2,000 sehari. Andai kata kami Blooggers mengambil purata seramai 500 UV bagi setiap blogger, kekuatan kami Blooggers kita mencapai sehingga 500 UV x 100 Blogger = 50,000 UV dalam masa sehari dan 1,500,000 Unique Visitor dalam masa sebulan.

Apa kelebihan Blooggers?

Kelebihan kami ialah menyampaikan jenama, promosi produk dan perkhidmatan anda secara viral menggunakan media social. Ia lebih mudah, cepat dan MURAH serendah RM2,500 untkmpakej Promosi.

Siapa yang patut menggunakan Blooggers?

Syarikat baru yang mula bertapak di dalam perniagaan yang memerlukan promosi jenama mereka dengan harga yang murah dan lebih efektif dari cara lama. Kami bersedia pakejkan harga dan servis mengikut keperluan anda.

Berminat? Boleh terus hubungi MrJocko di talian 019-66 satu satu 619 atau email ke blooggers@yahoo.com.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s