Sesekali Layan Hobi Anak-Anak

Sewaktu di A’Famosa Resort, antara yang paling happy ialah anak-anak kerana dapat pengalaman ke Cowboy Town, Safari World dan juga ke Water Theme Park. Selain itu, masa berada di sekitar A’Famosa anak-anak suka bermain dengan ikan dan juga kuda padi atau Poney.

Senang je kalau nak layan anak-anak ni, cari je binatang peliharaan yang diorang minat dan bagi masa diorang bermain dengan binatang peliharaan tersebut. Tak perlu nak beli, cukup layan di ‘Pet Shop’ atau di kawasan tarikan pelancong seperti A’Famosa Resort ni.

 

 

Tak kira la anda nak layan binatang peliharaan kat mana, cuma nak bagitahu yang salah satu cara untuk luangkan masa berkualiti dengan anak-anak ialah di masa kanak-kanak mereka bersama hobi atau minat mereka.

Masa kanak-kanak mereka masa untuk kita bersama dengan kenangan terindah kerana bila anak-anak dah cecah umur remaja, sudah pasti kita akan semakin kehilangan waktu bersama mereka.

Jadi, semasa mereka masih bergelar kanak-kanak ni, luangkan masa sebanyak mungkin bersama mereka. Kenangan mereka sudah pasti sesuatu yang akan menjadi kenangan waktu kanak-kanak yang akan diingati selamanya. Ia lebih bernilai jika ia kenangan terindah kanak-kanak bersama keluarga tersayang.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s