Peserta Maharaja Lawak Mega 2013

Semalam sudah berlangsung minggu pertama program Maharaja Lawak Mega 2013 atau MLM2104 di Astro Saluran Warna 132. Kali ini Maharaja Lawak Mega 2013 menampilkan ramai peserta baru yang akan bersaing merebut Juara Maharaja Lawak Mega 2013 di akhir episod. Siapa juara Maharaja Lawak Mega 2013 pilihan anda?

Peserta Maharaja Lawak Mega 2013 terdiri dari kumpulan Comey, Kucai, Bocey, Gerak, SYJ, Saywho, Mamu, Zero, Wala, Tulang, Shiro, Boboi, Nabil sebagai perserta individu, Jambu dan juga Sepahtu. Kalau mengikut persembahan minggu pertama, MrJocko jangkakan bahawa Sepahtu ada peluang besar untuk menang sebagai Juara Maharaja Lawak 2013. Lawak Sepahtu dalam sketsa mesyuarat kampung semalam memang menggamatkan dewan MBSA dan MrJocko kat rumah, hahaha…

 

 

Dalam ramai-ramai peserta Maharaja Lawak Mega 2013, ingatkan ada peserta seperti Man Raja Lawak, Amir dan Abon, tetapi nampaknya kelibat mereka tidak termasuk dalam senarai peserta tahun ini. Mungkin dalam program Maharaja Lawak Mega tahun depan 2014.

Rata-rata persembahan pembukaan minggu pertama Maharaja Lawak Mega 2014 semalam memang terbaik. Diharapkan untuk. Minggu seterusnya, lawak yang ditampilkan mereka akan terus meningkat dan lebih baik untuk hiburan penonton. Jangan lupa saksikan Maharaja Lawak Mega 2013 di Saluran Astro Warna 132 setiap Jumaat, jam 10.00 malam.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s