Menu Beef Burger Di Wondermama Bangsar Village

Semalam, MrJocko menunggu kawan dan juga klien di kawasan Bangsar Village. Kebetulan dah sampai sini, harus cari tempat makan best sementara menunggu klien datang. Perut pun lapar, jadi lokasi restoran tujuan ialah Wondermama di Bangsar Village. Kat Wondermama memang banyak menu sedap.

Pernah la beberapa bulan lepas singgah di Restoran Wondermama dengan rakan kerja Public Mutual. Masa tu MrJocko mencuba menu Nasi Goreng Daging yang memang sedap. Tambah pula dengan minuman Pandan Layer memang sangat sendap.

 

 

Tetapi kali ini MrJocko cuba menu ringkas iaitu Beef Burger. Untuk set beef burger di Wondermama ini berharga RM15.80 dan pelengkapnya ialah Hot Chocolate berharga RM8.00. Portion beef burger Wondermama tak la besar sangat tetapi ia mengenyangkan. Ada side kentang goreng dan juga sos kuah yang sedap, Yum Yum,,,

Rasa daging seperti diadun dan dibakar seperti rasa burger bakar, tetapi lebih unik mungkin kerana campuran sos tertentu. Sedap dan memang terbaik. Tak besar sesuai dengan saiz perut dan diet makan MrJocko. Ingat nak cuba benda lain, sekali dah tak larat. Rasa beef burger Wondermama memang sedap.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s