Cita Cita Nak Beli Porsche Cayenne

Kalau anda masih belum ada cita-cita untuk memiliki sebuah kereta mewah, apa kata mula simpan keinginan dalam diri untuk memiliki sebuah kereta mewah berjenama Porsche Cayenne seperti ini. Cita-cita MrJocko apabila ada kemampuan, tearing in until membeli sebuah Porsche Cayenne seperti ini.

Apa salahnya menanam cita-cita tinggi seperti ini kerana bagi MrJocko, ia memberi suntikan semangat untuk MrJocko berkerja dengan lebih kuat lagi. Semua orang tahu yang sebuah kereta Porsche Cayenne ini bernilai lebih dari RM250,000 sebuah dan ada model yang lebih mahal dari itu.

 

 

Jadi untuk dapatkan modal untuk membeli kereta yang melebihi RM250,000 itu, MrJocko akan berkerja keras demi mencapai cita-cita tersebut. Bukan senang, tetapi juga ia bukan mustahil.

MrJocko sendiri selalu tanam dalam tujuan anak-anak MrJocko supaya menjadi orang berguna dan menjadi orang yang banyak harta. Harta dunia dan harta akhirat. Banyak harta di dunia dengan banyak duit, masa, tenaga dan yang baik-baik. Banyak harta akhirat dengan ilmu agama.

Ermmm… Bila la ada peluang nak drive kereta Porsche Cayenne ini. Teringin juga nak cuba pegang steering dan drive Porsche Cayenne pusing satu Malaysia, Amin. Siapa boleh pinjamkan MrJocko untuk drive Porsche Cayenne ini?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s