Majalah Leisure Travel, Majalah Kembara Santai Malaysia

Kalau anda seorang yang suka travel atau mengembara ke serata dunia, sudah pasti anda akan mencari maklumat tentang lokasi pengembaraan anda melalui bacaan di majalah, buku atau juga carian di internet. Sekiranya anda nak cari info lokasi kembara santai seluruh dunia, boleh baca majalah Leisure Travel terbitan AmLeisure Media Sdn Bhd.

Majalah Leisure Travel ini keluaran Malaysia dan punyai banyak artikel setiap edisi keluaran serta menyentuh banyak aspek travel dari segi info lokasi dan tempat-tempat menarik, info hotel dan makanan serta perkongsian artikel dari pengalaman pengembara lain.

 

 

Ia merupakan bahan bacaan untuk anda dapatkan info kembara serata dunia dan ia memang akan membantu anda mengenali dunia luar sebelum anda ke sana. Ada info tentang Eropah, Timur Tengah dan juga semestinya Asia. Tak lupa, promosi terkini, info pakej pilihan dan beberapa ‘contest’ di dalam majalah Leisure Travel ini yang membolehkan anda mungkin memenangi hadiah-hadiah menarik.

Untuk peminat kembara, cuba dapatkan naskah majalah Leisure Travel anda dengan hanya RM9.00 sahaja dan mungkin beberapa artikel di dalam majalah Leisure Travel ini akan memberikan anda idea untuk percutian anda seterusnya dengan mudah.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s