Contest SEO Eridy – Hadiah Berjumlah RM500

Contest SEO Eridy, itulah contest SEO terbaru yang MrJocko jumpa semasa blogwalk. Nampaknya dalam Contest SEO Eridy ini, tuan punya blog menyediakan hadiah yang cukup menarik. Walaupun MrJocko tidak pernah ke laman blog ini, ia merupakan usaha yang bernas dari tuan punya Blog untuk mempromosikan blognya. Lagipun, rasanya apa salahnya kalau MrJocko support untuk sertai Contest SEO Eridy ini.
 
Dari segi blog Eridy.com, sekali imbas nampak layout blog Eridy.com ini simple sangat. Hanya ada iklan di bahagian atas, tiada wigdets atau plugin lain yang menyemakkan. Sangat simple dan semestinya loading ke blog ini lebih cepat dari loading ke blog MrJocko. Ia akan menyenangkan pembaca untuk blog Eridy.com
 
Sayangnya, seperti kebanyakkan blog lain, Blog Eridy.com tiada banner pengenalan oleh tuan punya dalam blog ini. Pendek kata memang kita takkan kenal siapa Mr Eridy ni melainkan info profil pendek berkenaan nama pendek Eridy, umur 24 tahun, berasal dari Sabah dan kerja dalam bidang IT Technician.
 
Sedikit maklumat berkenaan contest seo eridy ini yang MrJocko ambil dari entry tersebut :
 
 
 
 
Contest SEO Eridy ini katanya bermula pendaftaran sehingga 11 Disember 2013. Contest akan bermula pada 12 Disember 2013 dan akan berakhir pada 30 Disember 2013. Masih ada masa dalam 20 hari. Kalau anda nak join, senang saja, cuma buat entry mengikut kreativiti sendiri tentang Contest SEO Eridy dan gunakan keyword ‘Contest SEO Eridy’ sebagai kata kunci.
 
Pemenang akan dipilih oleh tuan punya blog berdasarkan ‘Kedududukan Di Muka Surat Pertama carian Google “Contest SEO Eridy” menggunakan Google Private Browsing’. Kalau anda nak cek sendiri pun boleh, gunalah Google Private Browsing untuk semak kedudukan keyword Contest SEO Eridy anda.
 
Bagi yang sertai contest seo eridy ini, Good Luck. Ini ada lah salah satu cara untuk anda sebagai blogger mencuba dan mengasah skill untuk mempertajamkan teknik SEO dalam blog anda. Kali ini, cabaran anda untuk bermain dengan keyword Contest SEO Eridy. Mana tahu anda bakal memenangi hadiah bernilai RM200 sebagai pemenang dan hadiah-hadiah lain sebagai usaha anda dalam mempertajamkan skill SEO anda dengan menggunakan kata kunci Contest SEO Eridy.
 
Ramai juganrakan-rakan yang turut sama menyokong dan sertai contest seo Eridy ini. Ia sesuatu yang sangat bagus kerana disamping bersaing secara sihat sebagai seorang blogger, sokongan ini akan mempromosikan blog Bro Eridy secara tidak langsung. Ini lah salah satu cara kita blogger support blogger lain dengan cara entry khas seperti ini. Semoga Eridy akan terus sukses.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s