Lawak Ke Der 3 Di Istana Budaya

Lawak Ke Der 3, Bagi peminat persembahan lawak di Istana Budaya yang di beri nama Lawak Ke Der, anda mungkin tidak akan melepaskan peluang untuk menyaksikan persembahan Lawak Ke Der 3 di Istana Budaya Kuala Lumpur bermula esok, Rabu, 4 Disember 2013 sehingga Ahad, 8 Disember 2013.

Sudah pasti ramai yang ingat lawak terbaik Jozan, Nabil, Harith, Jambu, Osbon dan pelawak-pelawak lain yang mengambil bahagian dalam edisi Lawak Ke Der dan Lawak Ke Der 2 yang lalu. Nampaknya Hans Isaac memang masih lagi percaya dengan persembahan Lawak Ke Der ini sebagai satu produk beliau yang masih boleh dijual kepada peminat lawak dan komedi tanah air.

 

 

Untuk persembahan Lawak Ke Der 3 tahun 2013 kali ini, ia akan menampilkan persembahan lawak terbaru dari Jambu, Nabil, Douglas Lim dan Harith Iskander. Pertujukkan akan bermula pada 4 Disember 2013 jam 8.00 malam sehingga 8 Disember 2013. Cuma pada hari Sabtu 7 Disember dan Ahad 8 Disember, ada persembahan tambahan pada jam 3.00 petang sempena dengan hari minggu.

Bagi anda yang nak dapatkan tiket Lawak Ke Der 3, anda boleh layari laman web www.ticket2u.biz dan tempah tiket anda secara online. Lawak Ke Der 3 dibawakan oleh Escape. Anda boleh memilih tiket Lawak Ke Der 3 anda dari tiket yang berharga RM46, RM96, RM126, RM176, RM196 dan RM356 untuk seat VIP.

Cepat dapatkan tiket-tiket Lawak Ke Der 3 anda sekarang. Sebarang pertanyaan boleh hubungi terus 03-40265558 dan 03-41478600 atau lihat maklumat di sini http://www.istanabudaya.gov.my/en/persembahan-terkini

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s