Cara Mudah Cari Pinjaman Bank Dan Kira Pinjaman Bank

Anda pernah dengar tentang laman Web iMoney.my? Ia merupakan satu laman web yang simple di mana anda boleh mencari Pinjaman Bank dan juga Mengira Pinjaman Bank dengan cara yang sangat mudah dan cepat. Dengan hanya satu klik, anda boleh memilih Institusi Kewangan mana yang anda rasakan terbaik untuk Pinjaman Jangka Panjang anda.
Di laman web iMoney.my, ada banyak pilihan dan perbandingan yang anda boleh lihat dari segi Peratusan Faedah yang ditawarkan, Nilai BLR, Lock in Period, Margin of Finance, Flexi Loan atau Tidak dan yang paling penting, berapa jumlah bayaran Bulanan, sekiranya anda memilih Intitusi Kewangan tersebut.
Semua informasi ada kat sini dan ianya memang lengkap. Lagi mudah, anda hanya pilih pilihan anda, klik butang APPLY dan tinggalkan maklumat, Pegawai terlibat akan datang ke lokasi anda untuk urusan seterusnya dan ia adalah PERCUMA. Mudah bukan…?
Sebab itu, kalau anda mencari-cari bank mana atau institusi kewangan mana yang menawarkan peluang pinjaman jangka panjang seperti rumah, kereta dan sebagainya, anda boleh cuba guna khidmat iMoney.my

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s