Selamat Tinggal Oreo : Kucing Mixed Parsi Putih

Hari Ahad lepas, dengan berat hati Khalisha terpaksa melepaskan Kucing Mixed Parsi Putih bernama OREO yang dia bela sejak Januari lepas. Oreo terpaksa kami beri kepada keluarga baru kerana dia dah semakin dewasa, cepat besar dan kerana kelahiran anak Kitty yang baru.
Masuk bulan ni April 2014, umur Oreo dah memasukki 6 bulan. Oreo lahir pada 8 November 2013, sama date seperti MrJocko 8 November. Sekejap je rasa si Oreo ni membesar. Masa ambil dulu kecik jer, skang berat dah nak masuk 3 kg.

Alhamdulillah, yang jadi family angkat Oreo ialah kawan MrJocko sendiri. Alhamdulillah, Oreo dapat family baru yang baik, pemurah dan jaga Oreo dengan baik. 
Kalau dulu Oreo makan ayam rebus, blackwood atau equilibrio, sekarang dah dapat makanan mahal, makan royal canin dan monthly grooming. Rumah pun besar dan ada aircond. Dalam rumah ada mainan untuk kucing, hanya untuk dia seorang. Bertuah si Oreo.
Harapan kami agar Oreo semakin gembira di rumah baru. Nanti ada masa kami akkn melawat Oreo di Subang Bestari.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s