Fesyen, Tudung Fareeda Dan Mawar Abdul Karim

Isu Tudung Fareeda

 

Sejak beberapa hari lepas, macam ada viral kat Facebook dan Twitter isu Tudung Fareeda. Nampak ada ramai yang duk komen pasal rekaan, harga dan fesyen tudung Fareeda. Tak tahu pulak sebab apa tiba-tiba panas balik jenama Tudung Fareeda ni.

Hari ni baru sempat tengok link yang member share di Facebook tentang kenyataan anak pemilik Jenama Fareeda ni, Mawar Abdul Karim yang juga isteri kepada pelakon terkenal Fizo Omar. Ermmm… Kenyataan agak pedas tu kalau betul la dia sendiri keluarkan kenyataan “Jika ingin berfesyen, tengoklah kemampuan diri…”

Selama MrJocko tengok Fizo Omar dalam bidang seni, rasanya mamat ni memang clean dan tiada gossip liar. Tetapi rasanya dah dua kali dah Fizo Omar terkena tempias akibat isu Tudung Fareeda ni. Mungkin juga si Mawar tak da niat nak perli sesiapa pun, cuma ia terkeluar secara seloroh.

Pernah la dengar ramai makcik-makcik dan pembeli sanggup tidur di pintu kedai Fareeda semata-mata nak dapatkan rekaan terbaru tudung Fareeda. Harga mahal pun orang beli. Memang tudung Fareeda ni best ke kalau pakai???

p/s : nasib baik wife pakai tudung harga RM10 kat Jalan TAR jer…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s