Apartment Condotel A’Famosa Resort Melaka

Percutian di A’Famosa Resort Melaka sebenarnya mempunyai kenangan yang menarik. Walaupun sudah banyak kali MrJocko ke A’Famosa Resort, pengalaman dan keseronokan di A’Famosa Resort memang berbeza. Ini kerana, anda boleh mencuba pengalaman menginap di Resort Hotel, Condotel, Villas dan juga Villas Suite. Tiap lokasi penginapan, mempunyai keistimewaan yang tersendiri.
Kali ini MrJocko nak kongsi tentang Condotel A’Famosa Resort Melaka. Ia merupakan satu penginapan yang sesuai untuk sekeluarga yang mana anda boleh memilih untuk menginap di Condotel untuk Family Studio, Condo 2 Bedroom, Condo 3 Bedroom atau Apartment 2 rooms. Ia memang sesuai untuk semua peringkat.

Banyak pilihan sebenarnya kalau anda bercuti di A’Famosa Resort Melaka. Kawasan ini memang menawarkan pelbagai pilihan dari segi penginapan, taman tema air, safari, golf serta banyak lagi aktiviti dan pertunjukkan untuk percutian anda.
Untuk harga bilik atau rooms rate di A’Famosa Resort Melaka, anda boleh dapatkan harga yang murah dan diskaun dengan menempah lebih awal di laman Web A’Famosa Resort Melaka. Maklumat lanjut anda semak dan lihat di laman web tersebut.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s