Cahaya Mata Ketiga MrJocko Seorang Puteri

Kelahiran bayi ketiga

 

Alhamdulillah. Syukur ke hadrat Ilahi apabila hari ini 16 April 2014, kami dikurniakan cahaya mata ketiga, seorang Puteri yang menjadi penyeri keluarga setelah selang 7 tahun dengan Hasya, Puteri Kedua.

Setelah menunggu lebih 9 bulan, akhirnya Puteri Ketiga kami dilahirkan dengan selamat dan sempurna sifatnya. Rezeki terbaik kami untuk tahun ini dan semoga kehadirannya akan membawa rezeki yang berterusan untuk kami sekeluarga.

Yang paling happy, si Khalish dan Hasya sebab dah lama nak ada baby sendiri. Kini, adik sendiri lahir dan dari tadi memang diorang tak sabar nak dukung.

Wife dan baby semua sihat. Kalau tak ada aral melintang, InsyaAllah esok dah boleh discharge. Dah boleh pulang dan stay kat rumah jer. Doakan supaya kesihatan berterusan untuk ibu dan baby.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s