Koleksi Eksklusif Havoc Joe Flizzow Di Tesco

Tesco Stores Malaysia Sdn. Bhd (Tesco Malaysia) hari ini mengumumkan kerjasama dengan artis terkenal hip hop Malaysia Joe Flizzow untuk menawarkan koleksi Havoc eksklusif di kedai-kedai Tesco dipilih.

Kerjasama Tesco Malaysia dengan Joe Flizzow akan menyediakan koleksi t-shirt dan topi yang boleh diakses dan mampu untuk peminat semua peringkat umur dengan harga bermula daripada RM19.

“Tesco Malaysia gembira untuk meneruskan sokongan kami bakat kreatif tempatan seperti Joe Flizzow melalui perkongsian melalui muzik dan fesyen. Kami teruja untuk menawarkan koleksi Havoc oleh Joe Flizzow di kedai-kedai kami dan memberikan peminat peluang untuk mendapatkan barang jenama Havoc dengan mudah” komen Janice Chan, Pengarah Dagangan Pakaian di Tesco Malaysia.

 

Koleksi T-shirt dan Topi Havoc Joe Flizzow di Tesco

 

Koleksi HAVOC Joe Flizzow ini mempunyai dua reka bentuk t-shirt untuk orang dewasa dan kanak-kanak juga termasuk topi akan disediakan di 30 kedai Tesco di seluruh Malaysia bermula 24 April 2014.

Apabila ditanya mengenai kerjasama dengan Tesco Malaysia, Joe Flizzow berkata, “Kami begitu teruja dengan kerjasama ini dan ia memberikan impak yang besar dalam senario hip hop Malaysia, dengan Havoc sebagai bukti sebenar muzik yang boleh diterima melalui semua lapisan masyarakat tanpa mengira bangsa dan usia . Sebagai satu cara untuk kita untuk berhubung dengan peminat kami, kami teruja untuk membuat t-shirt dan topi Havoc yang boleh didapati dengan harga yang berpatutan di Tesco Malaysia.”

Koleksi t-shirt dan topi Havoc oleh Joe Flizzow boleh didapati di kedai-kedai di Ampang, Mutiara Damansara, Kota Bharu, Puchong, Melaka, Pulau Pinang, Kepong, Shah Alam, Extra Klang, Extra Kajang, Bukit Indah, Tg. Pinang, Stesen 18 Ipoh, Kulai, Seri Alam, Desa Tebrau, Ipoh, Taiping, Extra Selayang, Mergong, Setia Alam, Rawang, SP Selatan, Extra Seremban 2, Nilai, Bukit Mertajam, Extra Cheras, Melaka Cheng, Manjung dan Sg. Petani.

Para pelanggan juga boleh membeli secara online melalui perkhidmatan Tesco runcit Laman Utama Membeli-belah (GHS) dengan membuat pesanan melalui http://eshop.tesco.com.my/. Pelanggan yang membeli dalam talian barangan yang layak untuk mengambil bahagian dalam pertandingan untuk memenangi hadiah misteri dari Joe Flizzow. Untuk maklumat lanjut, log masuk ke Tesco Malaysia di http://www.tesco.com.my/havoc

Tesco Malaysia juga menganjurkan sesi Meet & Greet untuk peminat yang ingin bertemu Joe Flizzow di kedai-kedai Tesco. Peminat hanya boleh log masuk ke halaman Tesco Malaysia Facebook untuk mengundi bagi kedai yang mereka mahu Joe Flizzow membuat penampilan khas di tempat mereka.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s