Special Screening The Amazing Spider-Man 2

Semalam bertempat di TGV One Utama, pihak Antabax Malaysia menjemput MrJocko dan rakan-rakan Media yang lain untuk sama-sama menyaksikan Special Screening filem terbaru The Amazing Spider-Man 2. Filem sekuel dari filem pertama The Amazing Spider-Man tahun 2012.

Kali ini filem aksi fiksyen Spiderman ini di beri tajuk The Amazing Spider-Man 2 Rise Of Electro. Filem terbaru ini menyaksikan Peter Parker sudah tamat pengajian dan mula menemui rahsia ayahnya Richard Parker. Dalam masa yang sama, muncul watak Harry Osborn, Green Goblin, Electro dan juga Rhino. Siapa Electro? Siapa Green Goblin? Siapa pulak Rhino???

 

 

Review The Amazing Spider-Man 2

Review The Amazing Spider-Man 2

Untuk kali ini watak Spiderman memang lebih menarik dan nampak lebih bertenaga dari sebelumnya. Ternyata Andrew Garfield semakin matang membawakan watak Spider-Man. Dengan cerita yang lebih aksi dari sebelumnya, tak rugi kalau anda kenPanggung menonton The Amazing Spider-Man 2 Rise Of Electro.

Aksi kejar mengejar Spider-Man dengan Mafia Rusia, aksi Spider-Man melawan Electro dan juga sedikit aksi kemunculan Green Goblin dan Rhino memang menarik perhatian penonton.

So apa lagi… Jom tonton The Amazing Spider-Man 2 Rise of Electro di pawagam berhampiran anda.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s