Botol Susu Bayi Terbaik Bebas BPA Jenama Philips Avent

Selepas 7 tahun, kini MrJocko dan Wife kembali kepada rutin menjaga baby yang baru lahir. Kembali menyediakan peralatan baby seperti lampin dan juga botol susu. Kalau sebelum ini guna botol susu yang tiada pengesahan kandungan BPA, kini kami berhati-hati memilih jenama penjagaan bayi yang berkualiti.

Sebab itu, MrJocko dan Wife memilih produk penjagaan baby jenama Philips Avent. Kami mulakan dengan Natural Breast Pump dan juga botol susu Philips Avent yang berkualiti.

 

Produk Bayi Philips Avent

Produk Bayi Philip Avent

 

Rata-rata kawan MrJocko pun ramai yang kata produk Phlips Avent ini adalah produk terbaik. Ambil contoh Breast Pump Natural ini, ia menjadi pilihan ibu-ibu yang masih menyusukan anak-anak mereka menggunakan susu badan atau susu ibu.

Dengan menggunakan breast pump natural dari Avent ini, si ibu akan selesa dan mudah menyimpan susu badan untuk kegunaan bayi mereka. Alat ini memudahkan si ibu memerah susu dan susu mengalir dengan mudah. Ia punyai massage cushion yang selesa untuk badan si ibu dan membantu si ibu mendapatkan susu ibu dalam tempoh yang agak lama.

Botol susu keluaran Avent pula amat berkualiti di mana mereka hanya menyediakan produk terbaik dan memastikan botol dan peralatan tertentu melibatkan bayi bebas dari kandungan BPA yang boleh membahayakan bayi anda.

Nak cari produk untuk bayi, anda cuba dulu jenama Philips Avent, anda mesti akan puas hati dan yakin dengan penggunaannya.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s