Day 5 : Hari Terakhir di Korea, Masa Untuk Pulang

 

Hari Isnin, hari terakhir kami di Korea. Sekejap rasanya, tiba-tiba dah nak balik Malaysia. Belum puas lagi lepak kat Seoul, kalau dapat stay seminggu lagi kan bagus. Tapi apakan daya, nak bayar bilik hotel ni lagi seminggu mahu rabak sakan. Grand Ambassador Seoul ini antara hotel 5 bintang di Seoul, Korea Selatan. Harga untuk Deluxe Room sekitar RM700 ke atas untuk penginapan 2 hari 1 malam.


 

Kami check out dari bilik jam 10.30am waktu Korea dan menuju ke lokasi shopping terakhir, kedai menjual cenderahati dan juga seaweed berdekatan dengan Incheon Airport. Kat sini memang ada jual macam-macam dari makanan sehingga ke alat elektronik.

MrJocko sempat beli sikit sahaja untuk habiskan saki baki duit Korean Won yang tinggal. Dapat la beli pencuci muka dan juga seaweed untuk dibawa pulang.

Untuk trip 6 hari 4 malam di Korea kali ini tahun 2014 antara percutian terbaik. Paling best bila dapat pengalaman naik subway ke Nami Island. Perjalanan 2 jam itu akan MrJocko kongsi nanti di Blog dan juga Majalah Libur.

Nak rehat dulu, penat baru sampai dari KLIA😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s