Antabax Temani MrJocko Di Seoul

Untuk seseorang yang selalu travel ke luar negeri, salah satu perkara yang menjadi keutamaan ialah kebersihan dan penjagaan diri selama berada di negara orang. Aspek kesihatan perlu diutamakan kerana tidak mahu terdedah kepada jangkitan penyakit yang merbahaya.
Sebab itu, MrJocko yakin bila menggunakan produk untuk travel dari Antabax seperti tisu basah Antabax dan juga Hand Sanitizer Spray Antabax. Dua benda ni memang selalu MrJocko bawa bila travel untuk memudahkan aktiviti seharian.
Produk Antabax
Produk Antabax
Tisu basah Antabax ini untuk menyegarkan muka dan lap peluh ketika seharian berjalan-jalan di Seoul. Tisu basah ni juga bertindak sebagai ‘bantuan kecemasan’ bila anda menggunakan toilet🙂.
Hand Sanitizer Spray pula boleh digunakan selepas membasuh tangan dan gunakan untuk menyahkan kuman dan bakteria merbahaya. Dua-duanya memang terbaik.
Senang nak bawa kedua-dua produk Antabax ni. Cuma letak dalam porch atau beg tangan. Ia memang membantu anda bila masa-masa penting anda. Acu Cuba Uji Try Test la produk Antabax ini yer…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s