Menu Promosi McDonalds Sempena World Cup 2014 Brasil

Hari ini McDonalds Malaysia melancarkan promosi hebat Menu McDonalds sempena dengan demam bolasepak Piala Dunia 2014 di Brazil dengan memperkenalkan beberapa menu hebat untuk temani anda sepanjang World Cup 2014 Brasil.
Selama lebih sebulan McDonalds Malaysia memperkenalkan menu seperti Burger Habaneru yang sedap dengan ayam goreng berempah di dalam setiap burger baru ini serta sayuran segar. Ia di sertakan dengan air berkarbonat yang diciptakan khas untuk World Cup 2014 Brasil.

Dalam pada itu, McDonalds Malaysia memperkenalkan buat pertama kali 12 rekaan frybox yang unik berasaskan rekaan corak sempena World Cup 2014 Brasil. Ia punyai keunikkan tersendiri dan ia adalah rekaan limited edition pertama frybox dari McDonalds.
Untuk meraikan bersama World Cup 2014 Brasil, lebih 65% outlet McDonalds seluruh Malaysia akan menyiarkan kesemua 64 siaran secara langsung Piala Dunia 2014 di outlet terpilih ini dan ia akan beroperasi selama 24 jam.
Antara promosi lain ialah pemberian Apple Pie percuma untuk delivery bermula jam 10.00pm – 12.00am dan tawaran RM4.50 untuk Coffee Latte atau Cappuccino di McDonalds.
Jom meriahkan game World Cup 2014 Brasil anda dengan McDonalds Malaysia.

McDonalds World Cup 2014 Brasil Frybox special Design

McDonalds World Cup 2014 Brasil Frybox special Design

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s