Apps Dari Astro Sempena World Cup 2014 Brasil #OlaBola #StadiumAstro

Sempena dengan musim bola, World Cup 2014 Brasil ini pihak Astro memperkenalkan 3 lagi Apps terbaru untuk peminat bolasepak tanah air, khasnya pelanggan Astro untuk memeriahkan lagi demam World Cup 2014.
Selain Apps yang sedia ada seperti Astro On The Go, kini 3 Apps baru yang diperkenalkan oleh Astro termasuk Stadium Astro, Ola Bola Football Predictor dan juga FIFA World Cup 2014. Kesemua aplikasi ini anda boleh dapatkannya ia secara PERCUMA di Google Play Store atau Apple Store.

Apps yang paling MrJocko suka ialah Stadium Astro kerana ia menawarkan highlight terperinci dengan kelebihan 6 info yang lebih detail tentang perlawanan yang sedang berlaku atau perlawanan yang sudah tamat. Anda boleh melihat dari pelbagai sudut serta informasi lengkap dengan apps ini.
Selain itu, apps Football Predictor Ola Bola juga tak kurang hebat. Anda boleh cabar diri anda untuk mengagak keputusan perlawanan, siapa score dulu, kad kuning serta banyak lagi, di samping berpeluang untuk menang hadiah menarik dari pihak Stadium Astro.
Apa lagi, terus ke Google Play Store atau Apple Store untuk download aplikasi-aplikasi Astro On The Go, Stadium Astro, Ola Bola Football Predictor dan juga FIFA World Cup 2014 sekarang…
 #OlaBola #StadiumAstro #WorldCup2014

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s