Pelakon Komedi Saathia Ada Kereta Ferrari Merah

Wahhh!!! Dalam diam-diam dan lama tak berlakon filem atau drama, sedar-sedar Saathia dah punya sebuah kereta mewah jenama Ferrari berwarna merah. MrJocko sendiri melihat kereta Ferrari tersebut di parkir dan tertulis di plet SATIA. Wow!!!

Sebenarnya MrJocko pun tak tahu itu kereta siapa. Kereta tu MrJocko jumpa semasa sertai Japan GT di Sepang beberapa tahun yang lepas. Kereta mewah, design lawa, plet kereta pulak custom made, mungkin tempah khas, tertulis SATIA, maka MrJocko cuma kenal seorang sahaja Saathia, pelakon dan pelawak terkenal di Malaysia.
Saathia atau nama penuhnya Sathivel A/L Periasamy yang berasal dari Selangor pernah menjadi Juri bagi Raja Lawak Astro dan pernah menyertai Maharaja Lawak Mega di Astro. 
Adakah musim baru Maharaja Lawak Astro 2014 ini, Saathia akan turut sama dalam memeriahkan Maharaja Lawak Musim Terbaru 2014 ini??? Kita tunggu,,,
Kalau betul itu kereta Saathia pun, apa salahnya… kan kan kan Baby Face🙂
Saathia di apit oleh David Teoh dan Afdlin
p/s : Ini hanya lah entry sajer-sajer yang ditulis untuk mempromosikan kembali Musim Baru Maharajalawak Mega di Astro yang akan bermula beberapa bulan lagi.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s