Keputusan Knockout Stage World Cup 2014

Nampaknya pertandingan bolasepak Piala Dunia 2014 sudah memasuki Semi Final minggu depan apa bila 4 pasukan telah layak selepas menewaskan lawan masing-masing. Keputusan terkini Piala Dunia 2014 boleh anda rujuk kepada lama web FIFA World Cup 2014.

Empat pasukan yang layak ke Semi Final Piala Dunia 2014 adalah Germany, Brazil, Argentina dan Netherland. Pasukan pilihan MrJocko Germany masih berada dalam 4 pasukan terbaik Semi Final Piala Dunia 2014 ini. Nampaknya lawan Germany untuk Semi Final Piala Dunia 2014 ini ialah Brazil, pasukan tuan rumah. Manakala Argentina akan menentang Netherland pada perlawanan Semi Final Piala Dunia 2014.

Bukan mudah nampaknya Germany untuk menewaskan pasukan tuan rumah Brazil, tetapi kelebihan buat Germany kerana Neymar dan Thiago (Ketua Pasukan Brazil) tidak akan beraksi dalam perlawanan Semi Final Piala Dunia 2014 nanti. Apa lagi, sudah tentu Muller, Klose, Hummel, Lahm dan yang lain akan ambil peluang ini untuk kalahkan Brazil.

 

 

Knock out stage Piala Dunia 2014

Argentina pula mungkin sukar untuk kalahkan Belanda. Dalam beberapa game, barisan depan Argentina seperti mengharapkan Messi. Pun gitu pertahanan Argentina bukan senang nak kena bolos.

Prediction MrJocko untuk Semi Final World Cup 2014 ini Germany akan menang ke atas Brazil dan Netherland akan menewaskan Argentina. Final World Cup 2014 mungkin diantara Germany vs Netherland. Sudah pasti Netherland pilihan Juara World Cup

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s