Baby Kayla Dengan Teddy Bear Pertamanya

Baby dan Teddy Bear

Baby dan Teddy Bear

 

Baby Kayla dah nak masuk umur 3 bulan. Kat rumah dia la yang paling dapat perhatian. Kalau letak atas tilam, mula la merengek. Nak sepanjang masa orang dukung atau pegang dia.

 

Memandangkan semua orang penat nak dukung dia, MrJocko cuba bagi dia main dengan Teddy Bear. Nah!!! Rupanya dia suka dengan Teddy Bear tu.

 

Lama jugak dia layan dan peluk Teddy Bear tu sambil start nak gigit. Dapat la letak dia kat bawah dalam 30 minit lebih🙂.

 

Next time boleh la leka kan dia lagi dengan Teddy Bear kalau malas nak dukung.

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s