Aksi Baby Kayla Bila Kat Rumah

Baby Kayla memang jenis yang suka orang dukung. Kalau kat rumah, sekejap je dia nak baring kat bawah, lepas tu mula la merengek nak minta di dukung. Kalau tak dapat dukung, dapat duduk atas riba pun jadi la.
Nasib baik Kakak Khalish dan Kakak Hasya dah besar. Boleh la sama-sama gilir-gilir layan Baby Kayla main-main bila masa Mummy nak masak atau buat kerja rumah.
Kalau tak ada orang lain, Daddy dia jer la mangsa kena dukung dan layan dia main kat rumah. Kadang-kadang okay, kadang-kadang tak okay yang buatkan tension. Nasib baik la Baby Kayla sorang saja yang masih baby. Kalau ada 2 atau 3 orang lagi baby kat rumah, mau pening kepala tension dengan telatah baby kecik ni.
Apa pun, Baby Kayla la antara penyeri gelak tawa kat rumah sekarang selain Kakak Khalish dan Kakak Hasya.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s