Blogger Fazrol Dot Com Kedekut Bloglist La

MrJocko nak komplen la pasal salah satu blog brader yang tak berapa nak macho ni. Cuba korang pergi tengok blog FAZROL.COM. Apa yang korang perasan tentang Blog Mamat Tak Berapa Nak Macho ni???
MrJocko tak puas hati la, kenapa Blogger Fazrol dan sembunyikan Bloglist di ruang atas. Dah macam tak ihklasss jer nak letak Bloglist. Letak pun macam sembunyi-sembunyi. Sebab, selalunya jarang reader akan datang dan klik kat LINK Lain selain dari baca ‘Entry Semasa’
MrJocko lebih suka kalau Bloglist dibuat cara macam bro Jaymiee Dot Com ni. Terang, jelas dan memang ada di page utama, tak payah nak klik-klik lagi. Mudah dilihat oleh semua pembaca yang masuk ke blognya.

Apa pun ini hanyalah pandangan peribadi sahaja. Cara susuan layout setiap blogger tak sama sebab masing-masing ada cara masing-masing. Apa-apa pun tahniah bro Fazrol Dot Com yang kini sudah BERHIJRAH ke WordPress. Semakin lama semakin MANTAP…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s