Koleksi Shell Tokidoki x Hello Kitty : Kumpul Sekarang

Shell kini sedang mempromosikan koleksi terbaru Shell Tokidoki X Hello Kitty bermula Julai 2014 sehingga Ogos 2014 di semua stesen minyak Shell terpilih seluruh Malaysia.

Untuk pengetahuan anda, Tokidoki ditubuhkan pada tahun 2003 oleh pereka Simone Legno dan rakan-rakannya Pooneh Mohajer dan Ivan Arnold. Tokidoki adalah jenama inovatif pakaian, beg tangan, kosmetik, aksesori dan banyak lagi. Jenama Tokidoki telah dibina di seluruh dunia berikut dengan pengikut jenama Tokidoki dan reka bentuknya yang begitu ramai.

 

Shell Tokidoki Hello Kitty

Shell Tokidoki Hello Kitty

Shell Tokidoki x Hello Kitty

 

Status jenama Tokidoki ini berjaya disebabkan kerjasama berprofil tinggi dengan Karl Lagerfeld, LeSportSac, Onitsuka Tiger, Marvel, New Era, Hello Kitty, Fujitsu, Lewi, kosmetik Smashbox, Xbox, T-mobile, Fornarina, Skullcandy dan Medicom Toy.

Buat masa ini, Tokidoki telah diedarkan kepada kira-kira 1,000 kedai atau butik di lebih daripada 60 buah negara di seluruh dunia.

Jadi, jangan ketinggalan dan segera kumpul semua 10 patung mainan Shell Tokidoki x Hello Kitty sekarang. 10 model Tokidoki ini punyai karekter yang berbeza.

Dapatkan Koleksi Terhad Shell Tokidoki X Hello Kitty ini di stesen-stesen Shell terpilih untuk Hello Kitty Tokidoki dengan penuh keseronokan!

* Hanya boleh didapati stesen Shell Terpilih. Sementara stok masih ada.

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s