Samsung Perkenal Galaxy Grand 2 Warna Emas RM999

Samsung Malaysia Electronics Sdn Bhd hari ini memperkenalkan satu warna baru – Emas – untuk smartphone terbaru Samsung GALAXY Grand 2. Peranti ini dijual dengan harga runcit yang disyorkan RM999. Samsung GALAXY Grand 2 menawarkan prestasi dan gaya dengan dimensi utama dalaman, telefon pintar yang padat dan mudah alih.
“Samsung terus berusaha untuk mencipta inovasi, menyampaikan produk dengan ciri-ciri yang dipertingkatkan untuk kemudahan hidup anda. Samsung GALAXY Grand 2 bertujuan untuk mengisi permintaan golongan profesional muda yang menghargai gaya hidup dan telefon pintar skrin yang lebih besar yang mengubah cara mereka bekerja. Dengan rekaan warna emas premium ini, tidak dapat tidak akan membuat telefon anda menonjol di kalangan orang ramai kerana anda akan menggunakan sepenuhnya ciri-ciri pintar smartphone Galaxy Grand 2 di mana sahaja, “kata Lee Dong Yong, Presiden Samsung Malaysia Electronics. 

Memperkenalkan penutup belakang jenis seperti kulit baru berwarna emas premium, GALAXY Grand 2 membuatkan anda berani dan bergaya setiap kali anda menggunakannya. Bersama-sama dengan skrin yang lebih besar “skrin 5.25 dengan 16: 9 nisbah HD, GALAXY Grand 2 menawarkan ruang skrin maksimum untuk pengalaman yang menakjubkan. Nikmati masa menonton filem, bermain permainan, membaca dan banyak lagi pada skrin HD luas. 
GALAXY Grand 2 merupakan prestasi yang dipertingkatkan dengan yang lebih berkuasa Quad Core pemproses 1.2GHz untuk mengendalikan tugas-tugas yang kompleks dengan mudah dan kapasiti bateri 2,600mAh supaya tahan lebih lama. 
Tambahan pula, GALAXY Grand 2 mempunyai keupayaan dwi-SIM yang membolehkan anda menukar antara rangkaian dengan lancar, mengekalkan keseimbangan kehidupan kerja yang ideal kerana anda bertukar-tukar antara kerja dan aktiviti rekreasi dengan mudah. 
Untuk menyediakan pengalaman pengguna yang lebih intuitif, GALAXY Grand 2 dilengkapi dengan beberapa ciri-ciri pintar yang terus untuk menetapkan siri GALAXY selain daripada peranti telefon pintar yang lain di pasaran, termasuk ciri-ciri kamera yang dipertingkatkan seperti Best Face, Best Photo dan ‘Rakaman Foto Berterusan’. 
Selain warna emas yang menarik, Samsung GALAXY Grand 2 juga datang dalam putih atau hitam. Dapatkan unit Galaxy Grand 2 untuk anda hari ini di kedai-kedai runcit Samsung terpilih dan pengedar sah. Untuk maklumat peranti dan kandungan multimedia yang lebih terperinci, sila layari http://www.samsung.com/my/ atau ikuti kami di laman Facebook Samsung Mobile Malaysia pada https://www.facebook.com/samsungmobilemalaysia.
Sepesikasi Samsung Galaxy Grand 2

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s