Satu Family Berenang Renang Di Musim Cuti

Memandangkan masih lagi dalam musim cuti raya, anak-anak ajak pegi mandi kolam. Maklum la, dah duduk dalam apartment yang ada kolam mandi, kena la guna fasiliti yang disediakan. Kalau tak, rugi bayar duit maintainance setiap bulan. 
Kali ni, first time bawa Baby Kayla mandi di kolam mandi. Mula-mula nampak macam takut, sejuk. Maklum la tak biasa. Tapi lama-lama bila dah masuk dalam air, bukan main suka pulak dia nak berendam.

Kakak Khalish dan Hasya jangan cakap la, memang suka sangat kalau layan diorang mandi kolam. Kalau boleh nak berendam dari pagi sampai petang. Tak makan pun tak apa, asalkan dapat mandi kolam. Tak perlu nak ajar, masing-masing dan pandai dah menyelam dan berenang sikit-sikit. 

Mungkin sebab orang lain masih lagi bercuti, kolam mandi tak ada orang. Kami jer yang duk terjun dan berenang sana sini. Hahaha,,, memang best. 
Next time nak kena selalu turun la bawa anak-anak mandi kolam sebelum kami pindah ke tepat baru. Kalau tak lepas ni dah payah nak bawa anak-anak mandi FREE macam ni🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s