Shell Easy Win Peluang Menang Hadiah RM40,000 Setiap Minggu Di Shell

Anda yang punyai kenderaan yang mengunakan Petrol RON95 atau RON97? Jika YA, anda kini berpeluang untuk menang hadiah wang tunai setiap minggu sehingga bernilai RM40,000 hanya di Shell Malaysia dengan peraduan Shell Easy Win #ShellEasyWin

Shell Easy Win #ShellEasyWin

 

Shell Malaysia kini kembali dengan mengadakan peraduan ‘Menang Mudah Shell’ dengan mengembalikan hadiah kepada semua pelanggan setia Shell apabila mereka berpeluang memenangi hadiah wang tunai dengan mudah.Untuk setiap pembelian minima RM30 di stesen minyak Shell anda berpeluang menang cabutan bertuah RM20,000 jika anda membeli Shell Feul Save RON95. Hadiah wang tunai digadakan menjadi RM40,000 untuk mereka yang membeli Shell V-Power RON97. Sepanjang minggu itu juga, ada 250 pemenang saguhati akan menerima RM300 bagi setiap seorang sempena dengan peraduan Shell Easy Win ini.

 

 

Shell Easy Win Contest Shell Malaysia
 
Shell Easy Win Contest Malaysia

 

Syaratnya mudah sahaja, anda cuma perlu beli RON95 atau RON97 dan jawap Satu (1) soalan mudah di Borang Penyertaan, sertakan Resit Pembelian dan masukkan jawapan anda ke dalam kotak Shell Easy Win yang telah disediakan. Tuah ayam nampak di kaki, Tuah anda siapa yang tahu.

Di samping anda menggunakan pilihan bijak dengan menggunakan Shell FuelSave 95 (RON95) yang membawa anda lebih jauh dalam satu tangkin penuh ia sudah pasti menjimatkan wang anda.

Shell V-Power (RON97) pula memberikan anda prestasi pecutan yang maksima untuk kelancaran perjalanan dan enjin kereta anda yang terbaik. Sudah pasti dengan prestasi yang bagus serta kelancaran perjalanan akan menjimatkan penggunaan minyak serta perbelanjaan anda.

Shell FuelSave 95
Shell V-Power - Shell Easy Win

 

Cepat ke semua stesen minyak Shell Malaysia dan lakukan pembelian RON95 atau RON97 (Shell V-Power) minima RM30 dan sertai peraduan mudah Shell Easy Win Contest ini. Peraduan ini bermula pada 7 Julai 2014 dan akan tamat pada 14 September 2014, selama 10 minggu.

Good Luck…😉. Anda mungkin mereka yang bertuah yang akan memenangi hadiah wang tunai RM40,000. Jika Ya, sudah pasti dengan nilai RM40,000 akan ‘beraya sakan’ pada tahun ini. Banyak benda boleh anda beli dengan nilai RM40,000. Banyak perkara anda boleh berjimat.

 

Kalau MrJocko sendiri, sudah tentu trip melancong bersama keluarga atau boleh simpan buat pelaburan untuk simpanan anak-anak. Tidak pun, mungkin dah boleh plan untuk tukar kereta baru bulan depan🙂.

 

Untuk senarai Pemenang Shell Easy Win Contest yang lepas, anda boleh semak di sini Pemenang Shell Malaysia Easy Win Contest #ShellEasyWin

Shell Easy Win WInner List

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s