Pengalaman Menginap Di Excel Hotel Tokyu, Narita

Ketika sertai NSC Trip ke Tokyo pada tahun 2012, hotel terakhir yang kami singgah ialah Excel Hotel Tokyu yang terletak berdekatan dengan Lapangan Terbang Narita, Jepun. Kami check in di Excel Hotel Tokyu agak lewat, sekitar jam 9.00 malam kerana packed dengan schedule trip dari Tokyo dan sekitarnya.
Kami dibawa menginap di sini kerana esok paginya, kami akan balik ke Malaysia. Jadi, lokasi Excel Hotel Tokyu ni sebenarnya mungkin hotel inapan untuk mereka yang nak gunakan Lapangan Terbang. Rasanya sekitar lokasi hotel ni tak banyak tarikan pelancong yang menarik berbanding di Tokyo. 
Excel Hotel Tokyu Review

Excel Hotel Tokyu Narita ini mempunyai ketinggian bangunan 11 tingkat yang mana mereka menyediakan lebih 550 bilik. Di hotel ini ada kemudahan dewan serbaguna, cafe, sauna dan spa, fitness centre dan banyak lagi.
Antara kemudahan lain, pihak hotel menyediakan Free Shuttle Bus dari lobi hotel ke bandar Narita dan juga ke Lapangan Terbang Narita.

Excel Hotel Tokyu Review

Malaysia Travel Blogger Excel Hotel Tokyu Review

Malaysia Travel Blogger Excel Hotel Tokyu Review
Untuk landskap penuh Excel Hotel Tokyu, MrJocko tak sempat nak explore sebab masa yang terhad. Namun sempat jogging di Taman Jepun di belakang bangunan dan ia punyai kawasan taman yang agak luas dan cantik. Ada kolam ikan Koi dan juga pokok-pokok renek sebagai hiasan.
Kalau anda perlukan hotel yang berdekatan dengan Lapangan Terbang Narita, mungkin anda boleh cuba untuk menginap di Excel Hotel Tokyu, Narita.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s