Escape Shots Merdeka Video Contest Oleh Celcom

Escape Shots Merdeka Video Contest Oleh Celcom 
Tanggal 31 Ogos 1957, Malaysia akan sekali lagi menyambut hari Kemerdekaan. Paling unik, kerana kali ini, rakyat Malaysia akan menyambut hari kemerdekaan yang ke-57 tahun, sinonim dengan tahun kemerdekaan 1957. Sempena dengan sambutan yang ke-57 tahun Kemerdekaan Malaysia, Celcom Escape telah menganjurkan kontest video Escape Shots Merdeka Video Contest.

Escape Shots Merdeka Video Contest 2014

Celcom Escape menjemput semua rakyat Malaysia yang berminat dan mempunyai idea menarik untuk menyertai peraduan Escape Shots Merdeka Video Contest ini. Peraduan kali ini dengan tema “Disini Lahirnya Sebuah Cinta, yang di ambil dari petikan lagu berjudul Warisan. 
Pertandingan ini dinamakan sebagai ‘Escape Shots Merdeka Video Contest‘ iaitu pertandingan video pendek yang bersifat patriotik sempena kemerdekaan Malaysia yang ke-57. Tema kontest video Celcom Escape ini di ambil bersempena dengan lagu Allayarham Sudirman Haji Arshad ‘Warisan’, yang sememangnya mempunyai nilai patriotik yang mendalam. 
Butiran Peraduan : ESCAPE Shots Merdeka Video Contest
Anda hanya perlu buktikan rasa cinta patriotik anda yang mendalam buat Negara kita Malaysia dengan menghasilkan video pendek sepanjang 3 minit (maksimum) dengan tema “Disini Lahirnya Sebuah Cinta”.
Anda tidak perlu masukan keseluruhan lagu “Warisan” dalam video anda. Cukup sekadar anda memilih beberapa bahagian petikan dalam lagu itu dan dimasukkan di dalam video anda. 
Untuk memudahkan anda mendapat idea dan jalan cerita untuk video anda, boleh lihat dulu contoh video Escape Shots Merdeka Video Contest ini sebagai panduan anda. Video ini bertajuk Abah Amin dan boleh anda lihat di laman web Escape Shots atau YouTube http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KPIra1bHIHU

video peraduan Merdeka

Sertailah peraduan Escape Shots Merdeka Video Contest sekarang dan anda boleh berpeluang memenangi hadiah wang tunai berjumlah keseluruhan RM157,000. 

Tarikh akhir penghantaran ialah pada Selasa, 9 September 2014
Cara Sertai Peraduan : ESCAPE Shots Merdeka Video Contest di Celcom Escape 
1. Anda perlu mendaftar di http://www.celcomescape.com/escape_shortfilms, dengan menyertakan nama, email dan no telefon anda. 
2. Anda perlu memuat turun lagu “Warisan” di https://www.dropbox.com/s/25hrdiddrcbntnn/0294%20ESC%20Narmi-Warisan-CleanVersion-VerB.mp3 dan boleh gunakan mana-mana bahagian lagu tersebut di dalam video pendek anda.
3. Hantarkan video yang sudah siap anda ke laman web Celcom Escape Merdeka Video Contest bagi mengesahkan penyertaan anda.

Escape Shots Merdeka Video Contest
Daftar Escape Shots Merdeka Video Contest di sini 

download lagu Warisan mp3 Percuma

Escape Shots Merdeka Video Contest
Hantar penyertaan anda

Hadiah Yang Di Tawarkan untuk Peraduan Escape Shots Merdeka Video Contest : 
Tempat pertama – RM 57,000 
Tempat Kedua – RM 30,000 
7 Hadiah Saguhati – RM 10,000 
Untuk anda yang masih memerlukan maklumat tentang peraduan Escape Shots Merdeka Video Contest ini, untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web utama Celcom Escpae di link http://www.celcomescape.com/escapeshots
Selamat mencuba dan tunjukkan semangat patriotik anda untuk Malaysia bersama-sama Celcom Escape di dalam peraduan Escape Shots Merdeka Video Contest.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s