Hotel Murah Dan Selesa Di Kuala Lumpur Bagasta Boutique Hotel

Kuala Lumpur memang sudah menjadi tumpuan pelancong seluruh dunia. Sudah pasti ramai yang mencari lokasi hotel murah dan selesa di Kuala Lumpur untuk penginapan selama mereka berada di bandaraya besar seperti ini. Jika and memang mencari hotel murah dan selesa di Kuala Lumpur, MrJocko sarankan anda untuk mencuba Bagasta Boutique Hotel, Kampung Baru.
Bagasta Boutique Hotel ini terletak di 56 Jalan Raja Alang dan ia berada bersebelahan dengan kedai western terkenal HR Steak House, Kampung Baru serta Masjid Kampung Baru.

Bagasta Boutique Hotel Kampung Baru

Bagasta Boutique Hotel Kampung Baru
Bagasta Boutique Hotel adalah salah satu urban butik hotel yang menyediakan pengalaman penginapan ala kampung tetapi diserapkan kosnep terkini dan moden serta urban. Konsep Bagasta ini memang lain dari hotel yang pernah MrJocko menginap dan sememangnya Bagasta Boutique Hotel punyai keunikkan tersendiri.
Ruang lobi hotel yang simple tetapi nampak anggun serta susunan dekorasi bilik hotel yang memang punyai kombinasi ciri-ciri ala kampung dengan elemen urban dan susunan perabut yang memang selesa. 

Hotel Murah dan Selesa di Kuala Lumpur Bagasta Kampung Baru

Di sini la tempat anda mencari hotel murah dan selesa di Kuala Lumpur. Untuk tempoh promosi di Bagasta Boutique Hotel Kampung Baru ini, anda akan di tawarkan dengan harga bilik seperti berikut :
Superior Deluxe – RM110 
Deluxe – RM130 
Family – RM115 
Family Suite – RM156 
Master Suite – RM177
Kenapa MrJocko kata Bagasta Boutique Hotel adalah hotel murah dan selesa di Kuala Lumpur? Ini kerana dengan nilai yang di tawarkan, anda akan menikmati penginapan terbaik di tengah bandaraya Kuala Lumpur. Di sekeliling Bagasta punyai ratusan gerai makanan terbaik di Kuala Lumpur, pilih sahaja menu yang anda suka, sudah pasti setiap gerai dan restoran sekitar Bagasta Boutique akan menjadi tumpuan ramai pengunjung. Anda cuma perlu berjalan kaki dalam jarak beberapa meter sahaja.
Kemudahan yang di sediakan oleh pihak Bagasta Boutique termasuk 30 bilik yang mempunyai pemandangan KLCC yang menarik, bilik hawa dingin, Telefon, TV Kabel, Toiletries, Hot Shower, Complementary Coffee or Tea serta WIFI Percuma di dalam bilik.
Lihat sahaja dekorasi bilik di Bagasta yang selesa dan akan membuatkan anda puas hati dan rehat dengan secukupnya. Tilam empuk di sertakan dengan bantal lembut yang memang membuatkan tidur anda nyenyak semalaman.

Hotel Bagasta Kampung Baru

Hotel Murah Dan Selesa Di Kuala Lumpur Bagasta Boutique Hotel

bagasta boutique Kampung Baru

Bila di tanya, apa yang menarik di lokasi berdekatan dengan Bagasta Boutique Kampung Baru?
Anda boleh memilih banyak aktiviti di sekitar Bagasta Boutique Hotel Kampung Baru. Ini kerana lokasi ini berdekatan dengan Petronas Twin Tower KLCC, Jalan Tunku Abdul Rahman, Pasar Malam Jalan Chow Kit, Petaling Street, Dataran Merdeka, Menara Kuala Lumpur, Pavilion, Bukit Bintang dan banyak lagi. 
Jadi, jika anda inginkan pengalaman menginap di hotel murah dan selesa di tengah bandaraya Kuala Lumpur, anda boleh menginap di Bagasta Boutique Hotel dengan membuat tempahan awal di alamat email : reservation@bagasta.com.my atau juga boleh menelefon terus ke talian +603-26989988.

Tiada lokasi hotel murah dan selesa paling sesuai di Kuala Lumpur melainkan Bagasta Boutique Hotel Kampung Baru. Anda mesti cuba pengalaman menginap di Bagasta.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s