Design Getah Warna Warni Loom Band Yang Cantik

Bagi kanak-kanak dan remaja perempuan, trend gelang getah warna-warni yang diberi nama Rainbow Loom atau Loom Bands kini menjadi sebutan dan fesyen terkini kanak-kanak khususnya kanak-kanak perempuan. Ramai yang semakin teruja melayan gelang getah warna-warni Loom Bands ini, tak kira yang masih kecil atau remaja belasan tahun.
Anak-anak MrJocko, Khalish dan Hasya juga dah macam suka sangat dengan gelang getah warna warni Loom Bands ni. Mula-mula beli terus diorang belajar buat design loom bands yang basic. Cantik.
Lepas buat gelang getah warna warni, masing-masing jual kat sekolah dan dapat jual lebih dari 5pcs seorang. Hahaha,,,
Untuk yang nak lihat contoh design gelang getah warna-warni Loom Bands ini, banyak yang dikongsi di laman web dan juga blog. Anda boleh belajar buat Loom Bands single, double malah sampai beberapa lapis dan cantik.
Design Getah Warna Warni Loom Band Yang Cantik

Design Getah Warna Warni Loom Band Yang Cantik

Design Getah Warna Warni Loom Band Yang Cantik

Untuk anda yang nak lihat design cantik gelang getah warna-warni Loom Bands, boleh layarai laman web ini atau cari di YouTube🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s