Handmade Jewelry Cantik Dari TheMiniDiary.com

Jika anda peminat aksesori di tangan atau leher yang bukan berbentuk emas atau silver, anda mungkin berminat untuk melihat koleksi buatan tangan (handmade) yang cantik dan ekslusif dari The Mini Diary ini. Busines Handmade Jewelry online ini di usahakan oleh peminat aksesori kraf ini berasaskan kulit dan juga padanan aksesori tembaga yang bersesuaian.
Mereka menawarkan pelbagai koleksi aksesori jewelry buatan tangan yang cantik dan menarik sesuai untuk pelbagai lapisan umur, samada untuk kanak-kanak, wanita atau aksesori lelaki. Anda boleh temoah khas design yang anda mahu dengan The Mini Diary, Handmade Jewelry yang cantik ini.
handmade jewelry cantik online oleh the mini diary

handmade jewelry cantik online oleh the mini diary

handmade jewelry cantik online oleh the mini diary
MrJocko sendiri dapatkan satu gelang tangan kulit yang dipadankan dengan aksesori butterfly untuk Kakak Khalish. memang cantik. Walaupun ia nampak simple, tetapi padanan kulit dan rekaan serta aksesori tambahan butterfly itu menjadikan gelang ini menjadi sangat menarik. Sangat sesuai untuk aksesori Kakak Khalish waktu santai.

handmade jewelry cantik online oleh the mini diary

handmade jewelry cantik online oleh the mini diary
Bagi yang berminat nak tempah atau nak dapatkan produk handmade jewelry yang cantik ini boleh terus layari laman web www.theminidiary.com , follow instagram @theminidiary atau ke Fanpage The Mini Diary. Atau boleh contact Wendy 03-79310511. MrJocko rasa anda akan teruja melihat banyak koleksi aksesori dan jewelry yang cantik untuk anda.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s