Hotel Terbaik Di Bangkok : Centara Grand Bangkok Central World

Morning Bangkok! Kali ini MrJocko kongsi Live Update dari bilik hotel Centara Grand Central World, Bangkok. Peluang menginap di salah satu hotel yang terbaik di Bangkok memang sesuatu yang mengujakan.
Di Centara Grand Hotel yang terletak di sebelah dengan shopping mall Central World, lobi dan kaunter utama pendaftaran Check in dan Check out berada di tingkat 23. View kat sini dah memang cantik. Selepas pendaftaran, baru anda menaiki lift menuju bilik masing-masing.
Centara Grand Bangkok Hotel
Centara Grand Bangkok Hotel
Kali ini MrJocko diberikan bilik di tingkat 40 dan menghadap bandar Bangkok yang cantik. Bilik Deluxe World ini mempunyai satu katil bersaiz Queen, meja dan kerusi membaca, almari, mini bar, kerusi rehat dan bilik air dan tab mandi yang luas. Memang hotel terbaik la,,,
Centara Grand Hotel, Bangkok
Centara Grand Bangkok
Semestinya setiap bilik dilengkapi dengan TV dan channel antarabangsa. Untuk harga bilik Deluxe World seperti yang MrJocko inap ini berharga sekitar RM350 untuk pakej 2 hari 1 malam bersama 2 pax sarapan pagi.
Di Centara Grand ada pelbagai kemudahan seperti bilik single, double, family malah suite terbaik. Ada kemudahan fitness centre, spa, swimming pool, sky bar di tingkat 55 yang menyediakan pemandangan cantik seluruh Bangkok dan banyak lagi.
Jadi kalau anda cari hotel terbaik dan cantik di Bangkok, anda mesti cuba untuk rasai pengalaman di Centara Grand Central World Bangkok. Terima kasih buat Mastercard dan Central Department Store Limited atas tajaan penginapan MrJocko kali ini. Mesti akan ke sini lagi untuk trip ke Bangkok.
Jangan lupa gunakan Mastercard anda untuk dapatkan promosi terbaik di Centaraa Grand Hotel Bangkok, Central Department Store dan juga Zen Store. Nikmati pengalaman membeli belah dengan 10% diskaun di semua store dan 7% Tax Refund bila anda guna Mastercard

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s