Kopi Sedap Di Chiang Mai Doppio Ristr8to

Pengalaman pertama melancong ke Chiang Mai, MrJocko diberitahu bahawa di sini, kopi ialah minuman yang semakin terkenal setelah banyak cafe atau kedai kopi pelbagai jenama dibuka disekitar bandar Chiang Mai.

Antara kopi yang paling terkenal di Chiang Mai ialah Doppio Ristr8to yang terletak di Central Festival Mall. Coffee outlet ini terletak di tingkat 1 dan berhadapan dengan KFC outlet.

Doppio terkenal dalam kepakaran kopi panggang dan sudah punyai cawangan di Jepun, San Francisco dan juga Australia. Kalau anda nak tahu, Doppio adalah salah satu jenama yang pernah beberapa kali menang award dalam ‘Coffee Art’ di peringkat antarabangsa.

Kopi Sedap Di Chiang Mai Doppio ini memang mempunyai banyak menu yang anda boleh pilih dari coffee latte, cappucino, americano dan banyak lagi. Anda boleh customize minuman Kopi Sedap Doppio ini mengikut citarasa anda samada sejuk atau panas.

MrJocko sendiri baru mencuba menu Coffee Latte dan juga Cappuccino. Memang hidangan kat Doppio Cafe ini memang sangat menarik dengan art yang dibuat menggunakan buih kopi. Rasanya pulak semestinya memang sedap,,,

Kalau anda ke Chiang Mai, boleh singgah di Central Festival dan cuba menu kopi di Doppio Ristr8to ini. Memang sedap Kopi Doppio Di Chiang Mai.


Kopi Sedap Di Chiang Mai Doppio

 

Kopi Sedap Di Chiang Mai Doppio

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s