Embassy Diplomat Screen Cinema At Central Embassy

Pengalaman pertama MrJocko di Bangkok memang mengujakan dengan itinerary terbaik yang diuruskan oleh pihak Central Department Store Ltd Thailand dan juga Mastercard. Bermula dengan check-in Hotel 5 Bintang terbaik di Bangkok, Centara Grand Hotel, kemudian makan tengahari di Greyhound Cafe dan kemudian di bawa ke Shopping Mall premium Central Embassy. Di sini pertama kali MrJocko berpeluang mengenali Embassy Diplomat Screens, pawagam dan cinema bertaraf 5 Bintang yang terbaik di Bangkok.

Embassy Diplomat Screen ini merupakan pawagam yang ‘luxury’ dan seumpamanya ada di Bangkok. Bermula dengan harga tiket Baht 1,000 untuk 1 pax pada hari weekday dan Baht 1,200 untuk hujung minggu.  Anda boleh memilih samada untuk menonton wayang Real- 3D kegemaran anda di Individual seat, CoCoon (couple seat), Loft Bed, Couch Day Bed, Large Day Bed atau yang paling mahal Grand Sofa. 

Setiap pakej tiket menonton wayang di Embassy Diplomat Screens disertakan dengan menu minum dan makan unlimited berdasarkan menu yang disediakan setiap hari. Anda cuma perlu duduk dan order apa sahaja yang anda ingin makan dan enjoy the movie.Embassy Diplomat Screen Cinema


Tickets Rate Embassy Diplomat Screen Cinema


Rate Embassy Diplomat Screens Bangkok


Lihat sendiri rate harga untuk menonton wayang di Embassy Diplomat Screens Cinema di Central Embassy ini, harga untuk setiap sesi menonton wayang bermula dari Baht 1,000 (RM100). Paling mahal ialah Grand Sofa untuk Baht 3,000 (RM300)Tickets Embassy Diplomat Screens Bangkok
Embassy Diplomat Screens BangkokSudah pasti ada banyak kelainan bila anda menonton wayang di Embassy Diplomat Screens Bangkok. Screen Real 3D yang memang menakjubkan serta layanan servis terbaik untuk anda kerana setiap pelanggan di Embassy Diplomat Screens adalah umpama VIP. 

Embassy Diplomat Screens mempunyai 5 hall pawagam dan ia sememangnya mempunyai ciri-ciri luxury. Anda boleh santai di lobi Embassy sementara menunggu tayangan filem anda dan boleh menikmati refreshment yang disediakan dengan mengemukakan Tiket anda sebagai bukti pembelian.

So, untuk kaki wayang dan juga penggemar filem, jika ke Bangkok, anda mesti cuba menonton filem kegemaran anda dalam Real 3D di Embassy Diplomat Screens.

Embassy Diplomat Screens Bangkok
Untuk pengalaman ini, Terima kasih buat Central Department Store Ltd Thailand dan Mastercard.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s