How To Check Your Twitter Influence

Mereka yang aktif dalam perkongsian di Twitter, mungkin berminat untuk mengetahui berapakah penilaian asas yang diberikan kepada content Twitter yang mereka kongsi seharian. Pengiraan ini hanya pengiraan secara average, tetapi mampu memberikan jawapan yang hampir tepat untuk markah pengaruh Twitter anda kepada followers anda.

Salah satu tempat yang boleh anda semak pengaruh Twitter anda ialah di Twitalyzer.

Caranya mudah sahaja. Pergi ke laman web Twitalyzer dan masukkan Nick Twitter anda atau sesiapa sahaja. Dalam masa beberapa saat akan keluar keputusan seperti ini.

Twitalyzer akan membuat rumusan tentang berapa markah peratus impak pengaruh anda kepada followers anda, markat KLOUT dan juga jumlah Twitter Followers anda semasa.

Di samping itu juga, ia sertakan dengan graf ringkas tentang Tweet anda dan juga ‘style’ perkongsian anda di Twitter. @MrJocko contohnya, diklasifikasikan sebagai Casual User. Ada ramai yang diklasifikasikan sebagai ‘Reporter’ kerana banyak bahan yang dikongsikan lebih kepada Retweet berita dan info semasa.

Untuk pengamal Media Sosial, Cuba check your Twitter influence dan anda akan dapat nilai kualiti dan pengaruh Twitter anda.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s