Genting International Showroom : Behind The Scene

Sudah beberapa kali MrJocko berpeluang ke Genting International Showroom di Resorts World Genting. Antara persembahan yang pernah MrJocko saksikan di sini ialah Perlawanan Semi Final Bolasepak EURO 2012, dan juga Puppet Show.


Kali ini MrJocko berpeluang untuk masuk sekali lagi ke Genting International Showroom ini untuk melihat dan merasai pengalaman Behind The Scene untuk setiap persembahan yang selalu dipersembahkan di sini.
Genting International Showroom (Pentas Pertunjukan Antarabangsa Genting) adalah satu pentas persembahan yang berteknologi tinggi dan tempat hiburan multimedia terletak bertentangan dengan hotel Genting Palace dan Genting Grand. 

Ia mempunyai kapasiti tempat duduk sehingga 1,700 orang. State-of-the-art ini Genting International Showroom disokong oleh bunyi terkini dan moden, serta sistem lampu dan peralatan teater, antara yang terbaik untuk menyokong dan memberikan kesan persembahan terbaik di pentas Genting International Showroom.

Di sini saban minggu mempunyai pelbagai persembahan menarik dari konsert, persembahan musikal, tayangan filem dan banyak lagi.Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s